Liofilizat Summit To Eat GULASZ WOŁOWY Z ZIEMNIAKAMI 190g Płock

Gulasz wołowy z ziemniakami Summit to Eat to pełnowartościowy obiad, który zaspokoi głód w każdej podróży. Liofilizowana żywność stanowi doskonałe rozwiązanie podczas wypraw z dala od schronisk i ludzkich siedzib, zwłaszcza w trakcie wypraw w ekstremalnych warunkach. Tego typu żywność jest …

od 49,99 Najbliżej: 2,6 km

Liczba ofert: 1

Oferta sklepu

Opis

Gulasz wołowy z ziemniakami Summit to Eat to pełnowartościowy obiad, który zaspokoi głód w każdej podróży. Liofilizowana żywność stanowi doskonałe rozwiązanie podczas wypraw z dala od schronisk i ludzkich siedzib, zwłaszcza w trakcie wypraw w ekstremalnych warunkach. Tego typu żywność jest niezastąpiona na szlaku: dodaje sił, zaspokaja głód, a przy tym waży niewiele i nie zajmuje w plecaku dużo miejsca. Liofilizowane dania – sprawdzone w ekstremalnych warunkach – przydadzą się też na tradycyjnych wakacjach w razie kłopotów z prowiantem. Gulasz wołowy z ziemniakami wykonany jest z pasków delikatnej wołowiny i grubo pokrojonych warzyw, pływających w sosie pomidorowym. Nie zawiera glutenu. Dostępne są dwa warianty: porcja pojedyncza (118 g) i duża (190 g). Dania Summit to Eat są skondensowane, smaczne i dostosowane do różnych diet (np. wegetariańskiej). Firma oferuje duży wybór posiłków – każdy turysta znajdzie coś dla siebie. Ich zaletą jest również to, że łatwo i szybko się je przygotowuje. Aby powstał pełnowartościowy posiłek, potrzebna jest tylko gorąca woda i bogaty w odżywcze składniki liofilizat (w skrócie: liof). Instrukcja przygotowania: 1. Otwórz opakowanie, rozdzierając je w oznaczonym miejscu. 2. Usuń i wyrzuć pochłaniacz tlenu (mała biała torebeczka). 3. Ostrożnie nalej odpowiednią ilość wrzątku do opakowania (do właściwej linii). 4. Dokładnie wymieszaj i zamknij strunowym zamknięciem. 5. Odczekaj 8 minut. 6. Wymieszaj ponownie, jeśli trzeba przypraw do smaku. 7. Podawaj z opakowania. 8. Ciesz się pełnowartościowym obiadem. Skład: krojone ziemniaki (29%), gotowana wołowina (10%), krojona marchewka, zielona fasolka szparagowa, cebula, olej rzepakowy, puree pomidorowe, mąka kukurydziana, sól, biały pieprz. Porcja pojedyncza 118 g Porcja duża 190 g Kaloryczność 624 kcal 1005 kcal Tłuszcz 38 g 61 g W tym nasycone 7.8 g 13 g Węglowodany 45 g 72 g W tym cukry 11 g 17 g Błonnik 3.9 g 6.2 g Białko 24 g 39 g Sól 3.7 6 g Summit to Eat to marka z Wielkiej Brytanii, której specjalizuje się w produkcji liofilizowanej żywności. Powstała w 1964 roku i obecnie jest światowym liderem w tym segmencie. Liofilizaty produkowane są wyłącznie w Anglii i Danii. Summit to Eat liofilizuje gotowe dania, zamiast przygotowywać je z osobno zamrożonych produktów. Ten sposób produkcji zapewnia posiłkom wyśmienity smak, co wyróżnia ofertę firmy na rynku. Długi okres przydatności do spożycia (do 7 lat) wynika z zastosowania unikalnej technologii usuwania tlenu z zapakowanej już paczki, dzięki czemu firma wyeliminowała większość chemicznych konserwantów. Dania liofilizowane Summit to Eat cechuje wysoka kaloryczność, dzięki czemu zapewniają energię niezbędną do wzmożonego i długo trwałego wysiłku fizycznego. Dostępny jest szeroki wybór dań: mięsne, rybne, drobiowe, wegetariańskie, wegańskie, bezglutenowe. Summit ot Eat oferuje smaczne dania nie tylko na śniadanie lub obiad, ale także na deser. W związku z wprowadzeniem tarczy antyinflacyjnej od dnia 1 lutego 2022 r. do dnia 31 lipca 2022 r. dla towarów spożywczych obowiązuje stawka podatku od towarów i usług obniżona do wysokości 0 procent (dotyczy to produktów wcześniej opodatkowanych stawką 5%).

Specyfikacja

Podstawowe informacje

Marka
  • Summit To Eat
Waga (g)
  • 190
Cechy
  • Nie zawiera glutenu
Typ produktu
  • Żywność liofilizowana