Diamant Cukier puder 400g Myślenice

Dane produktowe Składniki Wartości odżywcze Wartość odżywcza w 100 g Wartość energetyczna 1700 kJ / 400 kcal Tłuszcz 0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0 g Węglowodany 100 g w tym cukry 100 g Białko 0 g Sól 0 g Obliczona wartość odżywcza na 100g Wartość energetyczna (kJ) 1700 Wartość energetyczna …

od 3,15 Najbliżej: 23 km

Liczba ofert: 1

Oferta sklepu

Opis

Dane produktowe Składniki Wartości odżywcze Wartość odżywcza w 100 g Wartość energetyczna 1700 kJ / 400 kcal Tłuszcz 0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0 g Węglowodany 100 g w tym cukry 100 g Białko 0 g Sól 0 g Obliczona wartość odżywcza na 100g Wartość energetyczna (kJ) 1700 Wartość energetyczna (kcal) 400 Tłuszcz (g) 0 w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) 0 Węglowodany (g) 100 w tym cukry (g) 100 Białko (g) 0 Sól (g) 0 Structured Nutrition EU Wartosc odzywcza w 100 g Wartość energetyczna 1700 kJ Wartość energetyczna 400 kcal Tłuszcz 0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0 g Węglowodany 100 g w tym cukry 100 g Białko 0 g Sól 0 g Opis produktu Nazwa produktu NielsenIQ Brandbank Diamant Cukier puder 400 g Marka Diamant Cechy idealny do wypiekówz polskich burakóww zgodzie ze środowiskiem Marka standaryzowana Marka - Diamant Nazwa produktu uregulowana prawnie Cukier puder. Marketing Kontakt Pfeifer & Langen Marketing Sp. z o.o. Adres kontaktowy ul. Mickiewicza 35,60-837 Poznań Opis produktu Idealny składnik ciast, kremów, lukrów i polewSubtelnie przyprószy oraz udekoruje ciasta i deserySprawi, że domowe wypieki będą delikatne i puszyste Dodatkowe informacje www.facebook.com/slodkielaczy Przechowywanie i stosowanie Rodzaj przechowywania Typ Przechowywać w temperaturze otoczenia Przechowywanie Przechowywać w suchym miejscu. Po użyciu szczelnie zamknąć. Przepisy Uniwersalne bezyPrzygotowanie:4 białka ubić na sztywno ze szczyptą soli. Powoli dodawać 250 g cukru pudru nie przestając miksować i nie dopuszczając do powstania grudek. Na koniec dodać płaską łyżkę mąki ziemniaczanej i miksować kilka minut. Przy pomocy szprycy lub woreczka z uciętym rogiem nakładać na wyłożoną papierem blachę pożądane kształty bezy, zachowując między nimi odstępy.Pieczenie:Piec w temp. 120-140 stopni przez około 45 minut (obserwując co jakiś czas).Uwagi:Temperatura oraz czas pieczenia to wartości orientacyjne - należy je zawsze dostosować do swojego piekarnika. Opakowanie Rozmiar opakowania 400g Wymiar liczbowy Wymiar liczbowy - 400 Wymiar Wymagana wysokość na półce (mm) Wymagana szerokość na półce (mm) Wymagana głębokość na półce (mm) 173 100 38 (Zasady Wymiarowania Opakowań GS1) Jednostka (specyficzna) Jednostka (specyficzna) - Gramów Rodzaj opakowania Typ - Torebka Waga Waga brutto - 408 Jednostka sprzedażowa Wysokość - 173Szerokość - 100Głębokość - 38 Obsługa klienta Adres producenta Pfeifer & Langen Marketing Sp. z o.o.ul. Mickiewicza 35,60-837 Poznań Adres zwrotny Pfeifer & Langen Marketing Sp. z o.o.ul. Mickiewicza 35,60-837 PoznańSerwis konsumencki:tel. +48 61 8665061www.diamant.pl Telefon kontaktowy +48 61 8665061 Adres internetowy www.diamant.pl Rozszerzone dane Podzielony opis produktu Nazwa funkcjonalna - Cukier puder

Specyfikacja

Podstawowe informacje

Marka
  • Diamant
Rodzaj
  • Cukier
Waga (g)
  • 400

Opinie Diamant Cukier puder 400g Myślenice

Na liście znajdują się opinie, które zostały zweryfikowane (potwierdzone zakupem) i oznaczone są one zielonym znakiem Zaufanych Opinii. Opinie niezweryfikowane nie posiadają wskazanego oznaczenia.

Ocena ogólna
5 na podstawie 2 opinie
  • S...t
    5
    Opinia została napisana przez użytkownika, który kupił produkt.
    Polecam
    • aromat
    • jakość
    • smak
  • a...3
    5
    Opinia została napisana przez użytkownika, który kupił produkt.