Tamahagane Tsubame Br. Nóż Sashimi 27Cm (SNH1130) Golub-Dobrzyń

Tamahagane Tsubame Brown VG-5 Nóż Sashimi 27 cm Nóż kuchenny przeznaczony do porcjowania i plastrowania mięs, np. drobiu, pieczeni, szynki – po ugotowaniu lub upieczeniu produktu. Specjalistyczne, wydłużone ostrze, które jest znacznie węższe i cieńsze niż w zwykłych nożach, pozwala ciąć przez całą …

od 869 Najbliżej: 28 km

Liczba ofert: 1

Oferta sklepu

Opis

Tamahagane Tsubame Brown VG-5 Nóż Sashimi 27 cm Nóż kuchenny przeznaczony do porcjowania i plastrowania mięs, np. drobiu, pieczeni, szynki – po ugotowaniu lub upieczeniu produktu. Specjalistyczne, wydłużone ostrze, które jest znacznie węższe i cieńsze niż w zwykłych nożach, pozwala ciąć przez całą płaszczyznę dokładnie i płynnie, podczas gdy grubszy nóż często się klinuje i szarpie mięso. Dane techniczne: Ostrze - rdzeń VG-5 okuty stalą nierdzewną SUS410Rękojeść - brązowa pakka woodTwardość - 61 HRC +/- 1Długość całkowita - 42,0 cmDługość ostrza - 27,0 cmSzerokość klingi - 3,3 cmGrubość klingi - 2,8 mmSposób ostrzenia - szlif dwustronny symetrycznyWaga - ok. 210 g